VZW verbonden aan UCLouvain

Let's talk efficiency !

0800 21 332

Nieuw contract voor CLL Business: het IRMM Gepubliceerd op 16/07/2013 in Business, Corporate

Dit nieuwsbericht werd meer dan 3 maanden geleden gepubliceerd. Het is mogelijk dat de genoemde cursussen en/of promoties nu afgelopen zijn.

CLL werd gekozen om de komende 4 jaar de taalopleidingen Frans, Engels en Nederlands te organiseren.

Het IRMM - JRC's Institute for Reference Materials and Measurements in Geel (Provincie Antwerpen) is een van de 7 onderzoeksinstituten van de Europese Commissie. Het werk richt zich op het vaststellen van normen en meetinstrumenten op verschillende gebieden, zoals het milieu, kernenergie, voeding en gezondheid.

De instrumenten die door het IRMM zijn ontwikkeld, worden gebruikt om het beleid van de Commissie op het industriële concurrentievermogen, de kwaliteit van het leven en de veiligheid in de Europese Unie te begeleiden en te evalueren.

Une chercheuse de l'IRMM

Na een aanbesteding is CLL  geselecteerd om taalcursussen aan te bieden voor agenten en onderzoekers van het IRMM in de komende 4 jaar.

De lexicale inhoud en professionele thematische cursussen in het Frans, Engels en Nederlands zijn uiteraard aangepast aan de zeer specifieke behoeften van het personeel van het onderzoeksinstituut.

Dit nieuwe succes voor CLL completeert de lijst van samenwerkingen met de Europese instellingen in Brussel (Commissie, Parlement, Raad van Europa, enz..), Luxemburg, Straatsburg en Valenciennes (Europees Spoorwegbureau).

Links: Onze opleidingen - Referenties - Contact