VZW verbonden aan UCLouvain

Let's talk efficiency !

0800 21 332

Onze opleidingsprogramma’s

Professioneel – Gevarieerd – Flexibel

Het hele aanbod van onze taalopleidingen beoogt de ontwikkeling van de taalvaardigheden bij de cursisten, nauw aansluitend bij hun professionele activiteit en hun eigen leerniveau. Het opleidingsprogramma is vanzelfsprekend aangepast aan de grondig uitgevoerde analyse over de behoeften van de deelnemers.

Taalservice

Het opstellen van een doeltreffend leerproces gebeurt op basis van een goede analyse van de professionele noden waarin de taal moet worden gebruikt en het beginniveau van iedere deelnemer.

De medewerkers van CLL Business hebben twee linguïstische diensten ontwikkeld die helpen bij het verwezenlijken van de strategische doelstellingen van door uw georganiseerde taaltrainingen in uw bedrijf.

Groepslessen in uw bedrijf

Deze opleidingen worden “op maat” voor uw onderneming gecreëerd. Samen met de taaltrainer worden de programma’s voor deze opleidingen “op maat” voor groepen, voor specifieke groepen, individuele cursussen of taalbaden opgesteld.

De opleidingen buiten de onderneming

De talencentra van CLL verwelkomen graag uw medewerkers in de programma’s, speciaal ontwikkeld voor actieve professionelen, die buiten hun bedrijf deel willen uitmaken van een cursus en hun ervaringen en vaardigheden willen verbeteren en uitwisselen met andere professionele deelnemers.

Persoonlijke coaching voor leidinggevenden en directie

Een persoonlijk programma om u te brengen tot uw hoogste niveau in de taal die nodig is in het bedrijfsleven.

Individuele opleidingen

Deze opleiding is op maat van één cursist. De inhoud en het ritme worden perfect aangepast aan de persoonlijkheid, het niveau en de assimilatiecapaciteiten van de cursist, alsook aan het beschikbare uurrooster en zijn of haar budgettaire mogelijkheden.

Taalbaden met verblijf

Wij bieden u verschillende exclusieve en hoogwaardige programma’s aan voor taalbaden met verblijf en dit voor Nederlands of Engels, in België of in Groot-Brittannië.

Opleidingen op afstand

Als onderneming bent u er zich bewust van dat opleidingen tijd vragen maar u bent ook gevoelig voor de ecologische voetafdruk van opleidingsprogramma’s voor uw bedrijf. Daarom hebben wij een reeks professionele opleidingen voor afstandsleren ontwikkeld.