VZW verbonden aan Université catholique de Louvain

Let's talk efficiency !

0800 21 332

Zomerstages 2012 : voor alle leeftijden en alle noden! Gepubliceerd op 29/02/2012 in Kids & Teens, Corporate

Dit nieuwsbericht werd meer dan 3 maanden geleden gepubliceerd. Het is mogelijk dat de genoemde cursussen en/of promoties nu afgelopen zijn.

Ontdek onze aanbiedingen voor stages voor kinderen en tieners in Brussel, Louvain-la-Neuve, Namen, Luik en profiteer van onze unieke voorwaarden!

Welkom in de wereld van de zomerstages van CLL!

Ga direct naar ons aanbod van vakantiestages, aangepast aan elke specifieke doelgroep :

Kinderen

Tieners

Profiteer van onze unieke voorwaarden

Early Booking : Alle inschrijvingen ontvangen voor maandag 23 april geeft u recht op een korting van 30 euro op de prijs van de stage. *. Dus, waarom zou u wachten ?

Betaling in 3x : U kan nu de stage in drie keer zonder kosten betalen! Selecteer gewoon de "Online betaling (VISA, Mastercard) via de website Ogone.be" bij de inschrijving.

Annuleringsverzekering : Kies voor een annuleringsverzekering en plan zo een zorgeloze zomer. Deze verzekering, aangeboden door onze partner Mondial Assistance dekt de kosten van annulering van de cursus in geval van ziekte, ongeval of herexamen.

Gezinskortingen : Schrijf gelijktijdig meerdere gezinsleden in en ontvang 20 euro korting op elke bijkomende inschrijving *. Deze aanbieding geldt ook voor verschillende inschrijvingen van dezelfde deelnemer.

*Aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd met andere promoties. De voordeligste promotie is van toepassing.