Wij ontwerpen uw taaltraining op maat

Onze creatieve en flexibele oplossingen zorgen ervoor dat u uw doelstellingen probleemloos bereikt.
Wij voorzien u van nuttig advies, gaan constructief in dialoog, kiezen een trainer die bij u past, verzorgen de administratieve opvolging en staan garant voor een kwalitatieve, pedagogische aanpak. Kortom, wij nemen de volledige organisatie van uw training in handen met oog op uw doelstellingen.
 

Neem contact op met CLL Business
Onze trainingen

Onze trainingen

Dankzij een combinatie aan trainingen verbeteren de deelnemers hun taalvaardigheid binnen hun professionele context.

Wij ontwikkelden een geheel aan oplossingen op basis van eerder verworven ervaring bij de ondersteuning van bedrijven.

Deze oplossingen zijn aanpasbaar naargelang de concrete realiteit, de doelstellingen van uw organisatie alsook de noden van de deelnemers.

Bekijk onze trainingen
Onze expertise

Onze expertise

CLL Business biedt een professionele service op maat met de nodige flexibiliteit.

In samenspraak met onze projectmanagers stellen onze deskundige trainers een taalopleidingspakket samen dat past bij de noden van uw specifieke beroepssector.

Bekijk onze verschillende vakgebieden
Onze exclusieve HR-tools

Onze exclusieve HR-tools

Het CLL ontwikkelde enkele exclusieve tools die uw HR-departement in staat stellen om de taaltrainingen nog gemakkelijker op te volgen:

- "L-Services" is een platform waar u de inschrijvingen van alle taaltrainingen binnen uw bedrijf gemakkelijk online kan beheren.

- "L-Management" is een e-reporting platform waar u per werknemer alle gegevens die betrekking hebben op de taaltrainingen kan opvolgen.

Bekijk onze exlusieve tools
Gecertifieerde kwaliteit

Gecertifieerde kwaliteit

Ons kwaliteitslabel wordt erkend door nationale en internationale instanties en is onze grootste garantie op kwaliteitsvol onderwijs dat bovendien aangepast is aan onze noden en op de meest professionele manier georganiseerd wordt.

Bekijk onze kwaliteitscertificaten
Concrete financiële voordelen

Concrete financiële voordelen

Het CLL is erkend door verschillende instanties die ervoor kunnen zorgen dat u kan profiteren van financiële voordelen op onze persoonlijke trainingen.

Daarnaast bieden wij ook "Visiagora" aan, het enige leerplatform voor afstandsonderwijs waarbij u gebruik kan maken van opleidingscheques.

Bekijk onze financiële voordelen

Deze bedrijven vertrouwen op CLL

CLL in cijfers