TechITeasy, de coderingsschool van CLL

TechITeasy, de coderingsschool van CLL

TechITeasy cursussen en stages zijn gericht op kinderen en tieners van 8 tot 18 jaar die willen leren coderen, een robot programmeren of zelfs 3D-printen!

Workshops en stages voor computer- en robotprogrammering

Nieuw aanbod voor scholen

TechITeasy werd dit jaar de "LEGO® Education Innovation Studio". Dat betekent dat we programmeerlessen voor kinderen kunnen aanbieden, gebaseerd op het gebruik van materiaal dat speciaal door Lego® ontwikkeld werd en waarmee kinderen leren hoe ze robots programmeren.

In een paar uur tijd leren we kinderen om hun eigen LEGO® WeDo 2.0®-robot te bouwen, te programmeren en te laten evolueren! Onze gespecialiseerde lesgevers kunnen lessen voorzien in uw school.

Vakantiestages

Tijdens de krokus- en paasvakantie organiseert het CLL Robokids voor kinderen van het 3de tot het 6de leerjaar met de WeDo 2.0®-robot en de Roboteens voor tieners van het 1ste tot het 4de middelbaar met Mindstorms EV3®. Beide stages vinden plaats in Brussel en Louvain-la-Neuve en worden in het Frans gegeven.

Tijdens de zomervakantie is elk programma ook beschikbaar onder de formule "100% codering". Kinderen leren 15 uur per week coderen in het Frans of 30 uur per week in het Nederlands of Engels.