Een taal leren

<br> <strong>Een taal</strong> leren

Wat is de formule voor je tiener dit jaar?

Trimestriële module

Het doel van onze groepscursussen is de deelnemers een mondelinge, interactieve en dynamische benadering van de taal te bieden, zodat ze vertrouwen krijgen en met plezier kunnen spreken.

Info & registratie

Bijscholing

Deze cursus is bedoeld voor gemotiveerde studenten die persoonlijke hulp nodig hebben om het materiaal te begrijpen, te oefenen, te verdiepen en te waarderen tijdens hun schooljaar.

Info & registratie

Privélessen

In individuele of groepslessen worden privélessen ontworpen voor tieners die zeer specifieke behoeften hebben en die willen profiteren van de constante aandacht van een trainer.

Info & registratie

Ontdekking van de Japanse
en manga-cultuur

Het doel van deze cursus is om de basisprincipes van het Japans te leren en de culturele codes van deze taal te ontdekken door middel van manga.

Info & registratie

Inleiding
tot het Chinees

Door Chinees te leren kun je jezelf onderdompelen in een andere logica van redeneren. Naast de taal helpt de ontdekking van de Chinese kalligrafie ook de creatieve zin te ontwikkelen.

Info & registratie

Waarom kiezen voor CLL ? 

Deelnemers aan de opleidingen « Teens » worden dankzij de communicatieve methode snel en actief verantwoordelijk voor hun opleiding! De passieve rol van « leerling » wordt snel aan de kant geschoven. Wij stimuleren tieners hun eigen leerruimte te creëren, waarin ze het hele pakket van hun « taalleerproces » kunnen integreren (lessen op school, boeken, video’s, sociale media…).

Deze persoonlijke leerervaring resulteert in een maximale leerwinst bij het verwerven van een vreemde taal.

CLL ontwikkelde naast speelse activiteiten ook meer schoolse activiteiten met als voornaamste objectieven mondelinge taalvaardigheid in functie van de eigen reële behoeften. De bedoeling is ook dat de taalverwerving positief wordt beschouwd en niet enkel als een schoolse verplichting wordt ervaren, gebonden aan resultaten op het rapport.

Meerdere formules zijn mogelijk : trimestrieel, privélessen, remediëring, vakantiestages met enkel taallessen of in combinatie met andere activiteiten. Kies de module uit die het beste aanleunt bij de behoeften van jouw tiener (van het eerste tot en met zesde middelbaar).