VZW verbonden aan UCLouvain

Let's talk efficiency !

0800 21 332

Onze leerwijze

Taalcursussen

De inhoud van al onze taalcursussen volgt dezelfde structuur, ontwikkeld door het CLL, om u maximale vooruitgang te laten boeken.

 

Methodologie van CLL taalcursussen

1. Placement test

Voor aanvang van de cursus nodigen wij u uit voor een online niveautest*. Het resultaat van deze test stelt ons in staat om u in een geschikte groep te plaatsen.

2. Inhoud cursus

Onze cursussen zijn gericht op uw specifieke behoeften en deze zijn geïntegreerd in elk programma. Onze belangrijkste doelstelling is om u te helpen met vertrouwen te communiceren in het echte leven (professioneel, privé, sociaal, academisch,...).

Terwijl onze lessen meer gericht zijn op het spreken en luisteren, heb je ook de mogelijkheid om te oefenen met lezen en schrijven om een algemeen begrip van de taal te krijgen en ervoor te zorgen dat u uw volledige potentieel te bereiken.

Algemene, professionele en culturele thema's worden behandeld in functie van de behoeften van de groep.

3. Evaluatie van de geboekte vooruitgang

Tijdens uw opleiding helpen wij u de evolutie van uw vaardigheden te meten door u voortdurend feedback te geven over uw vooruitgang (formatieve evaluatie).

Aan het einde van elk volledig CEFR-niveau bieden wij u een eindbeoordeling aan, zodat u zich op Europese schaal kunt positioneren.

Aan het einde van de opleiding helpen wij u om uw vooruitgang voort te zetten door u advies en referenties te geven voor zelfleren en oefenen.

* In de klas toets tijdens de eerste cursus voor de volgende talen: Italiaans, Portugees, Arabisch, Russisch, Chinees, Japans

 

Conversatieclubs en workshops

Methodologie van CLL-workshops en conversatieclubs

Voltooi uw training met Conversatieclubs voor meer mondvergemakkelijkheid.

Actief deelnemen aan onze Conversation Clubs leidt snel tot concrete resultaten: meer vertrouwen in de taal, een betere vloeiendheid en een uitgebreidere woordenschat.

Of kies één van onze thematische seminaries om specifieke vaardigheden te verbeteren.

Taalworkshops

Improving a specific language skill can be interesting if you really want to deepen your knowledge of a language by working on particular aspects, such as pronunciation or grammatical approach for example.

Business language workshops

Ontwikkel uw communicatieve vaardigheden in een professionele omgeving dankzij deze seminaries die u toelaten een woordenschat en uitdrukkingen te verwerven die specifiek zijn voor de behandelde onderwerpen.

Language & culture workshops

Deze workshops zullen u helpen om de interessante aspecten van de natuurlijke interactie tussen taal en cultuur te ontdekken, door middel van culturele bezoeken die u in staat stellen om de taal dagelijks te ervaren.

Business survival kit workshops

Bereid uw eerste commerciële bijeenkomsten goed voor in Brazilië, China, Japan, Arabische landen of Rusland.