VZW verbonden aan UCLouvain

Let's talk efficiency !

0800 21 332

Voordelen

Gratis toegang tot e-learning

Actie "Double Impact"

Wanneer u zich inschrijft voor een groepsles van CLL ontvangt u automatisch onbeperkte toegang voor een duur van 1 maand tot het volledige taalleerplatform Altissia, naast uw persoonlijke opleiding in een centrum van CLL.

Dankzij deze unieke formule verdubbelt u de impact van uw opleiding op uw talenkennis voor een zeer competitieve "all in"-prijs!

Geldig voor alle groepslessen in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Spaans en Italiaans, behalve lessen op maat.

Partnerschappen

Université catholique de Louvain

CLL werd opgericht door de Université catholique de Louvain en onderhoudt nauwe relaties met de universiteit.

De leden van de universitaire gemeenschap genieten van een verlaagd tarief voor de langdurige groepslessen bij CLL:

  • 10% korting voor personeelsleden en studenten van UCL;
  • 10% korting voor leden van het Alumni-netwerk (oud-leerlingen) van UCL

Dankzij de banden met de academische wereld kent CLL aan andere leerlingen uit het hoger onderwijs een korting van 5% toe op de groepslessen op lange termijn.

Ondernemingen en partner-instellingen

Het personeel van bedrijven die klant zijn bij onze Business-afdeling geniet op bepaalde voorwaarden van kortingen op opleidingen voor volwassenen evenals voor de taallessen voor kinderen en jongeren.

Tientallen bedrijven en partnerinstituten nemen deel aan het programma: de specifieke voorwaarden voor uw bedrijf kunnen verkregen worden bij uw personeelsdienst.

Subsidies en financiële steun

Zelfstandigen, kleine en middelgrote bedrijven

U bent zelfstandig of werkt bij een KMO? Voor elk gewest bestaan er steunmaatregelen waardoor u de kost van uw taalopleiding kunt minimaliseren.

Raadpleeg de pagina met financiële steunmogelijkheden voor bedrijven.

Peterschap

U krijgt van ons 10 € korting voor elke vriend die zich inschrijft voor een cursus op cll.be. Het peterschap is erg eenvoudig : gebruik het formulier op de pagina Mijn account > Sponsoring en / of deel aan uw vrienden uw persoonlijke sponsoringcode mee.

Sponsor uw vrienden om korting te krijgen bij elke inschrijving. Ons systeem telt uw sponsorbedragen op, u beslist zelf om ze te gebruiken bij uw volgende inschrijving of om te blijven sparen.

Betalingsfaciliteiten

Betaling in 3 x

Voor de meeste van onze huidige formules is een betaling in drie keer zonder bijkomende kosten mogelijk. Het volstaat om tijdens de laatste stap van uw online inschrijving te kiezen voor betaling met kredietkaart (VISA, MasterCard) via het Ogone-platform. Het bedrag van de maandelijkse aflossingen wordt dan automatisch berekend.

Deze optie is beschikbaar voor al onze opleidingen uitgezonderd individuele lessen, onderdompelingen en groepslessen op maat. De zomerstages moeten minimum 3 maanden voor de startdatum besteld worden om van deze faciliteit gebruik te kunnen maken. De spreiding wordt als volgt berekend : 40 % van de totale prijs van het mandje op D0,  30 % op D + 30 en 30 % op D + 60.

Betaling in 3 x is ook mogelijk als u zich in één van onze Centra inschrijft. Wend u tot het onthaal.

Annulatieverzekering

Kies voor een annulatieverzekering en plan uw opleiding zonder zorgen. Deze verzekering, aangeboden door onze partner Allianz Global Assistance, dekt de kosten voor de annulatie van de opleiding, onder meer in geval van ziekte of ongeval. Het bedrag van de premie bedraagt 5% van de prijs van de opleiding.

Voor meer informatie, zie de voorwaarden.