Een taal leren

<br> <strong>Een taal</strong> leren

Een zomer bij CLL…meer dan alleen maar talen !

Onze zomerstages
in de centra 

Spelenderwijs een taal leren! 100% taalgericht of gecombineerd met een andere activiteit? Allemaal mogelijk! Ontdek hier ons stageaanbod voor kinderen van het 2de tot 6de leerjaar.

Inschrijven

Onze zomerstages
online 

Op zoek naar een taalopleiding op afstand? CLL zet het opleidingsaanbod op afstand de hele zomer lang voort met talrijke opleidingen voor kinderen.

Meer informatie

Onze aanverwante activiteiten

À la carte lessen!
 

Wil je op maat gemaakte taallessen volgen? Kies dan voor onze « à la carte » formule! Wij organiseren jouw groeps- of individuele opleiding in functie van je behoeften en beschikbaarheden.

Ontdek ons aanbod

Visiagora

Aan de hand van videoconferenties is Visiagora de ideale manier om te leren of om je kennis te verbeteren! Of het nu taal-, kook-, of muzieklessen, sessies in communicatie, robotica, visuele kunsten of personal development zijn…ontdek ons 100% online en live aanbod.

Meer informatie

Waarom kiezen voor CLL ? 

Voor het plezier van nieuwe dingen te ontdekken!

Bij CLL stellen wij je voor een taal te ontdekken op een leuke manier. Wij leggen je niets op! Bij ons heb je je opleiding zelf in handen. Onze taaltrainers gidsen je door de ontdekking van de taal heen. Door het gebruik van de nieuwe taal laten ze je kennismaken met een nieuwe wereld.

CLL staat voor een gedeelde ontdekking.

Is de methode wel efficiënt ?

CLL past zich steeds aan je behoeften aan. Met de mondelinge communicatieve methode vloeien flexibiliteit en structuur harmonieus in elkaar over. Je lesprogramma wordt opgesteld in functie van je kennis, behoeften en interesses.

CLL - Teaching people before teaching languages !

Opleidingen zijn gezellig !

CLL staat voor gezelligheid ! Vanaf het eerste contactmoment staan er mensen klaar om je te verwelkomen, naar je te luisteren, inlichtingen te geven en je met raad bij te staan. Tijdens de sessies zal je merken dat onze taaltrainers niet enkel leerkracht zijn maar ook animatoren die borg staan voor een leuk moment en een geslaagd leerproces.

Zonder leerplezier geen leerwinst bij CLL !