Een taal leren

<br> <strong>Een taal</strong> leren

Een zomer bij CLL…meer dan alleen maar talen !

Onze zomerstages
in de centra 

Op zoek naar een stage voor deze zomer in een van onze centra? Ontdekken van de taal, Taal + Activiteit, Inhaal- of bijlessen voor leerdoelstellingen op school, … Ontdek hier ons stageaanbod voor tieners van het 1e tot en met het 6e middelbaar.

Inschrijvingen

Onze zomerstages
online 

Op zoek naar een taalopleiding op afstand? CLL biedt ook in de zomer online opleidingen aan voor tieners van het 1e tot en met het 6e middelbaar.

Meer informatie

Onze aanverwante activiteiten

À la carte lessen
voor tieners

Ben je op zoek naar op maat gemaakte lessen voor tieners ? Kies dan voor een individuele coaching! Wij zorgen voor een opleiding in functie van hun behoeften en beschikbaarheden.

Ontdek ons aanbod

Visiagora

Aan de hand van videoconferenties is Visiagora de ideale manier om te leren of om je kennis te verbeteren! Of het nu taal- of muzieklessen, sessies in fotografie, astronomie, robotica of visuele kunsten zijn…ontdek ons 100% online en live aanbod voor tieners.

Meer informatie

Waarom kiezen voor CLL ? 

Deelnemers aan de opleidingen « Teens » worden dankzij de communicatieve methode snel en actief verantwoordelijk voor hun opleiding! De passieve rol van « leerling » wordt snel aan de kant geschoven. Wij stimuleren tieners hun eigen leerruimte te creëren, waarin ze het hele pakket van hun « taalleerproces » kunnen integreren (lessen op school, boeken, video’s, sociale media…).

Deze persoonlijke leerervaring resulteert in een maximale leerwinst bij het verwerven van een vreemde taal.

CLL ontwikkelde naast speelse activiteiten ook meer schoolse activiteiten met als voornaamste objectieven mondelinge taalvaardigheid in functie van de eigen reële behoeften. De bedoeling is ook dat de taalverwerving positief wordt beschouwd en niet enkel als een schoolse verplichting wordt ervaren, gebonden aan resultaten op het rapport.

Meerdere formules zijn mogelijk : trimestrieel, privélessen, remediëring, vakantiestages met enkel taallessen of in combinatie met andere activiteiten. Kies de module uit die het beste aanleunt bij de behoeften van jouw tiener (van het eerste tot en met zesde middelbaar).