Het CLL-kwaliteitslabel

Het CLL bouwt al 30 jaar aan een kwalitatieve trainingsmethode waardoor uw bedrijf vandaag op een vlekkeloze organisatie kan rekenen.

Ons kwaliteitslabel wordt erkend door nationale en internationale instanties die bovendien verantwoordelijk zijn om ons regelmatig door te lichten. Met dit label bent u zeker van kwaliteitsvol onderwijs dat aangepast is aan uw behoeften en op de meest professionele manier georganiseerd wordt.

EAQUALS

EAQUALS

De EAQUALS-erkenning maakt het adviseurs of verantwoordelijken gemakkelijk om vol vertrouwen een school te kiezen.

Het CLL Talencentrum is de enige Belgische school die aan alle EAQUALS-criteria voldoet.

Het CLL werd in 2017 geïnspecteerd door EAQUALS en voldoet aan de hoge normen die vereist zijn om de EAQUALS-erkenning te krijgen. Zij oordeelden dat het lesgeven zelf, de studieprogramma’s, de organisatie van de lessen, de leermiddelen, de toetsen en de evaluaties allemaal van hoge kwaliteit zijn.

Daarnaast merkten zij ook op dat het CLL werk maakt van het welzijn van zowel de klanten als het personeel en dat al het gebruikte advertentiemateriaal zeer nauwkeurig en waarheidsgetrouw is.

What's Eaquals?

EAQUALS offers the only widely accepted European quality standard for language teaching provision. EAQUALS is an association of providers of language services, founded in 1991, with over 100 members in over 20 different countries. EAQUALS grants its quality label to institutions that meet its high inspection standards. The EAQUALS Code of Practice and Charters provide clear specific quality guarantees, and enable those who need to recommend or take decisions on language learning provision to choose reliable partners.

QFOR

QFOR

Qfor is een kwaliteitslabel dat zich specifiek richt op trainings- en adviesorganisaties en andere kennisgerelateerde dienstverleners.

Na een uitgebreide audit behaalde het CLL in juni 2017 voor de zevende keer op rij het Qfor-kwaliteitslabel.

Hierdoor kunnen wij u volgende garanties bieden:

  • Een constante optimalisering (en indien nodig aanpassing) van onze interne activiteiten en ons kwaliteitsbeleid.
  • Een correcte afstemming van onze diensten op de specifieke behoefte van onze (potentiële) klanten.
  • Een voortdurende ambitie naar nog meer klanttevredenheid.
  • De toegang tot verschillende subsidie- en uitkeringssystemen en dat uit verschillende sectoren.
Het Europees Talenlabel

Het Europees Talenlabel

Het Europees Talenlabel is een prijs die nieuwe initiatieven in het vreemdetalenonderwijs aanmoedigt, nieuwe onderwijstechnieken beloont en helpt om het taalbewustzijn te vergroten. De genomineerden dienen als inspiratie en moeten aanzetten tot andere taalinitiatieven.

 

Het CLL kreeg dit onderscheid dankzij ons project dat doorlopend een pedagogische opleiding voorziet voor taaltrainers.

Lidmaatschappen

Het CLL is lid van:

  • the Association of Language Testers in Europe (ALTE)
  • the International Association of Teachers of English as a Foreign Language (IATEFL)

CLL in cijfers